IJM terras & restaurant

Strandhuys

Het IJzeren Man Strandhuys is een sfeervolle strandlocatie midden in Brabant. Voel je welkom en borrel, lunch of dineer op een supergaaf terras aan het strand. In de zomer kun je lekker loungen in het zonnetje aan het strand en in de winter kun je uitwaaien, genieten van de omgeving en heerlijk dineren. Met de goedgevulde menukaart is er voor ieder wat wils.

We hopen je snel te verwelkomen om een dagje te genieten aan het water! Bij het Strandhuys kun je terecht voor koffie met gebak, heerlijke ontbijt- en lunchgerechten, een goedgevulde avondkaart of een borrel met lekkere bites.

ijzeren man vught
ijzeren man vught
leuke dingen om te doen in de vakantie

Volop plezier in het Recreatiepark

Strandbad

In de zomer lekker zonnen, zwemmen, vertoeven op het terras of loungen op een ligbedje. Dankzij de grote speeltuin en diverse wateractiviteiten is er genoeg te beleven!

Niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de winter is het Strandbad een heerlijke plek voor bijvoorbeeld een strandwandeling of een lekker dagje uit. Dit alles in een bosrijke omgeving.

Daarnaast staat er het gehele jaar door diverse events op de agenda zoals een obstacle run, springkussenfestijn, jeu de boules toernooi, Halloween klimmen, kerstmarkt, santa fun run, nieuwjaarsduik en nog veel meer…!

Outdoor teambuilding & groepsuitjes

Stranduitjes

Bij de IJzeren Man in Vught, centraal gelegen in Noord-Brabant, is van alles te beleven! Hiervoor werken we samen met IJM Outdoor. Zij zijn al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes en evenementen in de breedste zin van het woord. Of je nu bezig bent met het organiseren van een vrijgezellenfeest, familiedag, vriendenweekend, kinderfeest, teamuitje of groots bedrijfsevent: bij IJM Outdoor ben je aan het juiste adres voor de leukste activiteiten.

klimbos brabant
activiteiten kinderen