Over ons

Madame Zita

kindvriendelijk restaurant

Vol trots vertellen we je maar al te graag over ons prachtige restaurant. Madame Zita opende haar deuren op 16 december 2022 en biedt een aanvullend assortiment op hetgeen de IJzeren Man Vught al te bieden had. Kom eens op de koffie, schuif aan voor een smakelijke lunch of beleef een heerlijk avondje uit met de hele familie. Wees welkom en laat je verrassen door Madame Zita!

Kijk je ogen uit en trakteer jezelf, of een ander, op de lekkerste gerechten en bijpassende drankjes. Madame Zita is een kindvriendelijk restaurant waar je met het hele gezin kunt genieten. De bijzondere gerechten in een sfeervolle ambiance, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staat zijn de basis om samen nieuwe herinneringen te maken. Smul van creaties zoals heerlijke pannenkoeken, loaded fries, warme pinsabollen en nog veel meer….

kindvriendelijk restaurant vught
familierestaurant brabant

Iedereen is welkom! Bij Madame Zita hoeven kinderen zich dan ook niet te vervelen. Volop keuze van een speciale kidskaart met kindergerechten zoals pannenkoeken, pizza en andere lekkernijen. De menukaart mag helemaal ingekleurd worden en staat vol met leuke puzzeltjes. En vergeet onze magische Candy Corner niet! Hier stel je jouw eigen dessert samen. Als je kunt kiezen in ieder geval… Daarnaast beschikt het kindvriendelijke restaurant over een speelhoek én speelzolder!

Alles is gelijkvloers en we hebben een extra grote ingang zodat iedereen naar binnen kan om te genieten van een heerlijk hapje en drankje en de gezellige sfeer. Eén van onze toiletten is groot genoeg om met een rolstoel naar binnen te kunnen en dit toilet is ook voorzien van armsteunen.

Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen! Heb je nog een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk de veel gestelde vragen. Wie weet was jij niet de enige met die vraag.

KOMT DAT ZIEN

Madame Zita

kindvriendelijk restaurant brabant

Storyline

Experience

kindvriendelijk restaurant

Welkom in de wondere wereld van Madame Zita. Het verhaal van Madame Zita begint in het jaar 1891. In dit jaar werd de IJzeren Man uitgegraven en ontstond de mythe van de waarzegster Madame Zita. Het verhaal begint bij Nico, een hardwerkende man die mee heeft geholpen bij de uitgraving. In de loop der tijd is hij zijn smaak verloren. Hij is hopeloos en is erg benieuwd wat de toekomst hem brengt. Hij begint zijn zoektocht naar de mysterieuze Madame Zita om zijn toekomst te voorspellen. Zij voorspelt hem dat zijn smaak weer terug zal keren. Zijn smaak zal zo subliem zijn dat hij gerechten zal maken die iedere chef zal verbazen. Nico zal trouwen met de mooiste vrouw van de wereld, genaamd Annie. Samen zullen zij de geheime recepten van generatie op generatie doorgegeven. Madame Zita voorspelde ook dat één van zijn kleinkinderen later met zijn geheime recepten een groot restaurant zal openen. 

Als eerbetoon is het restaurant vernoemd naar de voorspellingen van Madame Zita. Ben jij benieuwd naar de heerlijke gerechten. Neem dan snel een kijkje.

@MadameZita

Nieuwsbrief

Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van alles rondom Madame Zita.