Kindvriendelijk

Binnenkort met speciaal ingerichte kinderhoek voor extra plezier.

Uit eten met kinderen is niet altijd even gemakkelijk. Bij Madame Zita is dat anders! Wij zijn een kindvriendelijk restaurant en vinden het belangrijk dat jij en jouw kinderen onbezorgd kunnen genieten als je ons restaurant bezoekt.

Wat maakt Madame Zita dan zo kindvriendelijk? Het restaurant krijgt binnenkort een leuke speelzolder waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast hebben we een uitgebreide kinderkaart waar ze op kunnen tekenen, kleuren en puzzelen. En wat dacht je van onze Candy Corner? Hier mogen ze hun eigen toetje samenstellen! Dit is overigens minstens zo leuk voor volwassenen.

Op deze manier kun jij ook genieten, terwijl jouw kinderen de wondere wereld van Madame Zita ontdekken.

familierestaurant vught
kindermenu madame zita
familierestaurant vught
familierestaurant nederland

Storyline

Experience

kindvriendelijk restaurant

Wees welkom in de wondere wereld van Madame Zita. Het verhaal van Madame Zita begint in het jaar 1891. In dit jaar werd de IJzeren Man uitgegraven en ontstond de mythe van de waarzegster Madame Zita. Het verhaal begint bij onze Nico, een hardwerkende man die mee heeft geholpen bij de uitgraving. In de loop der tijd is hij zijn smaak verloren. Ben je benieuwd wat het verhaal van Nico met het restaurant te maken heeft? Klik dan door en lees het hele verhaal.